Jemmon Foe


oude vriendschap slijt niet rap
oktober 19, 2007, 12:35 am
Filed under: vriendschap

Ben justekens terug van een avondje stappen met EO.  Dat is een vriendin van in het middelbaar die eerst in Kortrijk gestudeerd heeft, en nu eindelijk in Leuven zit.  Hoog tijd voor een avondje stappen tesamen dus.

Ik zijn eerst nar haar kot gegaan, heel die berg van Heverlee op, keivermoeiend.  Dan hebben we daar een beetje wijn gedronken en gebabbeld.  Het was echt leuk omdat zij op bepaalde vlakken heel dezelfde is als ik, en iemand die zich kan inleven in je situatie is altijd sjiek natuurlijk.

Daarna gingen we naar de Gnorgl gaan, maar toen we daar passeerden was het daar precies niet vet, en toen zijn we maar doorgefietst naar het stad.   Daar zijn we een goei cocktail gaan drinken in de professor.  EO kon dan wel zeggen dat je in Leuven met de mensen moet afspreken, en dat je ze niet zowieso tegenkomt zoals in Kortrijk, maar toch heeft ze die avond wel meer mensen tegengekomen die ze kende dan ik!  Toeval of niet, wie zal het zeggen.

Dan zijn we nog eens gaan zien bij de GeosTD, maar daar was het toch niet zo’n sfeer, dus besloten we maar naar huis te gaan.

Het was een hele toffen avond, we hebben gemijmerd over het verleden, geroddeld over de jongens en gebabbeld over het studentenleven.  En ik heb nog eens plat West-Vlaams kunnen praten! :)

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: