Jemmon Foe


24u-loop
oktober 25, 2007, 11:02 pm
Filed under: presidium

Eindelijk een moment rust. Dat heb ik niet meer gehad sinds zondagmiddag. Want deze week was het namelijk 24u-loop! Wat voor gewone studentjes een keileuk en gezellig evenement is, is voor het presidium ‘one hell of a job’.

Het was vorige week al begonnen met bedenken wat we gingen klaarmaken voor ons eetstandje en boodschappen doen. Zondagavond zijn we dan beginnen groentjes snijden, zodat we heel de maandag jambalaya konden maken. De dindsdag zijn we van ’s morgens vroeg (7 uur) pannenkoeken beginnen bakken, en dat tot een uurtje voor het einde van de 24u-loop.

Tussen het koken door ben ik naar de piste gegaan, in de kou gaan staan halverwege de piste en keihard schreeuwen voor onze kring, Wina. En de mensen kwamen mij zeggen dat da echt wel goe deed, dus dat gaf mij moed om door te doen. En als je zo alleen langs de piste staat, dan geraak je ook gemakkelijker in gesprek met mensen, heel gezellig.

Tussen 4 en 11 uur ’s morgens heb ik dan nog een paar uurtjes geslapen, dat deed goe deugd. Want woensdag is ook een lange dag geworden. Tot het bittere einde hadden we een keispannende strijd met VRG, een kring die wel 4 keer groter is als ons, en we hebben ervan gewonnen! Het laatste uur zijn we van 20 seconden achterstand naar 7 seconden voorsprong gegaan, dus het was echt keispannend.

Om 8 uur stipt gaan dan alle lichten uit, en dan weet iedereen: het is gedaan. Maar nee, toen begon het pas. Het standje afbreken, het eetstandje opkuisen, alles terug naar de kelder brengen, de keuken opkuisen waar heel de dag in gekookt is… De leden zijn allemaal gaan luisteren naar de prijsuitreiking, en daarna een pintje gaan drinken in onze bar, de presidiumleden (of toch een grote meerderheid ervan) heeft tot 12 uur staan kuisen om alles weer in orde te brengen.

Het was dus heel vermoeiend, maar zo allemaal samen aan iets groots werken en het dan zien lukken, dat geeft wel een positieve vibe, en da doe goe. Maar toch liever niet elke week :).

Advertenties

3 reacties so far
Plaats een reactie

Welke kring zit je? ;-)

Reactie door keet11

’t Waren goei pannekoeken Lucie! Wina is u dankbaar, en de rest van de mensen ook!

Reactie door Pelle

Heerlijk toch dat we VRG op hun bek hebben gegeven, eens glimlachen naar de vriendinnetjes, en ze groen zien teruglachen, altijd leuk! :p

Reactie door MetalArend
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: