Jemmon Foe


weekendje leuven
november 25, 2007, 11:13 pm
Filed under: feestje, persoonlijk, presidium

Dit weekend nog eens een weekendje in Leuven gebleven.  Niet om te werken, gelukkig, maar omdat er toch niemand thuis was.  Dan maar een weekendje relaxen op kot.  Gelukkig was er hier nog wat volk, waardoor het niet te eenzaam was.

Het begon al goe de vrijdagavond.  Ik had een gratis kaart voor het galabal van VTK, ik had Kelly als “date”, en we hebben ons goe geamuseerd.  Na een zalige lasagne hebben we ons helemaal opgekleed om dan door de kou naar het kasteel van de burgies te rijden, waar de bus vertrok.  Terwijl we op de receptie op de bus wachtten, begon de eerste ronde kleedjes keuren, en geloof me, de commentaren waren scherp :)

Na een uurtje op de bus met een gezellige groep, een fles jenever en een filmpje kwamen we aan bij het kasteel van Brasschaat.   Na een kleine tour door de verschillende zalen vonden we het wel wat teleurstellend.  Het was wel sjiek, dat kan niet ontkend worden, maar om daar 2 uur voor op de bus te zitten?  Nuja, we lieten het niet aan ons hart komen, want de muziek was goed, en de jongens knap.

Sprong naar 7 uur later,  wanneer het liedje “Ge moogt naar huis gaan” van Urbanus speelt, en we beseften dat dit al het einde van de leuke avond was.  Op de busrit naar huis was ik weer veel te hyperactief, iedereen sliep, maar wij waren nog druk aan het babbelen.  Ik had mss toch een beetje te veel cola gedronken.

U kan verstaan dat zaterdag dus geen dag was om veel te doen.  Uitslapen, filmpjes zien, gezelschapsspelletjes spelen en lui zijn doen ook eens ongeloofelijk deugd.

Zondag stond ik dan op de werklijst om een hele dag japans te koken.   Buiten speciale sausen en Japanse oplossoep zijn er geen speciale ingrediënten door mijn handen gepasseerd, maar toch was het resultaat telkens speciaal en lekker.  Passeer morgen of dinsdag dus zeker eens op ons eetstandje op campus Arenberg 200, en proef onze Japanse gerechten aan studentikoze prijzen, en ge zult het u zeker niet beklagen.

Advertenties

3 reacties so far
Plaats een reactie

Japans koken, vertel daar eens iets over! Is dat gelijk Chinees? Veel rijst, kip? Of ben ik compleet fout?

Reactie door Mths

Het is anders dan chinees, maar toch lijkt het er wel een beetje op. We hebben misosoep gemaakt (grotendeels oplossoep met een beetje groentjes bij), tofu met pijpajuintjes geweekt in saus, kip in speciale saus gemarineerd en gebakken en rijst met erwtjes en garnaaltjes. Het speciaalste was dus de saus.

Reactie door Lucie

Ja vrijdag was best wel feest :) en we maakten idd wel wat lawaai op de bus naar huis. Maar dat kwam deels gewoon omdat de rest rondom ons aan het slapen was… op naar het volgende galabal!

Reactie door kally
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: