Jemmon Foe


gewonnen!
november 26, 2007, 11:47 pm
Filed under: persoonlijk, presidium

Deze week organiseert Loko Sport Fata Sportana, een wedstrijd waarbij de uitdagingen op voorhand niet gekend zijn, maar waar het voor de kringen er gewoon op neerkomt om zoveel mogelijk mensen ter plaatse te krijgen, en samen aan de uitdagingen werken.

Wina had vorig jaar gewonnen, dus wouden we dit jaar onze titel verlengen.  Met tegenstanders als VTK, Apolloon, LBK en een alliantie tussen Medica en Politika hebben we zware tegenstanders, maar  dat hield ons niet tegen.  Vanavond was het boerenkermis in het RC, iedereen die binnenkwam kreeg drie bonnekes, en dan kon je elkaar uitdagen voor spelletjes en zo bonnetjes winnen of verliezen.  Daar de boerenkermis plaatsvond daar waar wij elke week bar doen, konden wij veel volk overtuigen om af te komen, en hadden wij zo veel bonnetjes op het einde.  Die konden we dan inruilen voor een aantal worpen met de darts, en wie daarbij het meeste punten haalde, won die avond.

Er werden die avond ook worsten verkocht, en wie eentje kocht deed automatisch mee aan een tombola.  Omdat er maar zo’n 30 man ter plaatse was vond ik het wel de moeite, en toen de onschuldige hand mijn nummertje trok en mij meldde dat ik een skireis had gewonnen, sprong ik een gat in de lucht.   Ik ga dolgraag skieën, en had mij nog niet ingeschreven voor een skireis dit jaar.

Daarna werden ook de scores van de kringen van die avond bekend gemaakt, en Wina heeft de eerste ronde gewonnen!  Morgen gaat de strijd voort met de nacht van de Flandrien, waar we zoveel mogelijk kilometers moeten fietsen.  Maar ook daar gaan we gewoon voor!

Advertenties

2 reacties so far
Plaats een reactie

Amaai zalig, proficiat met de reis hè! En ook voor het winnen van de eerste ronde. NFK geeft hierbij officieel zijn steun aan Wina.

Reactie door kally

[…] Foe wijdt ook een berichtje aan Fata Sportana. Stem of voeg toe aan […]

Pingback door Leuven blogt » Blog Archive » Fata Sportana
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: