Jemmon Foe


Eurosong
mei 20, 2008, 9:27 pm
Filed under: internet

Hoe hard ik Ishtar ook zitten te verdedigen heb de voorbije weken, ook ik wist dat ze niet door de voorrondes gingen geraken.  Dat is ook logisch, er zaten bijna geen West-Europese landen in de voorronde, en iedereen weet dat die Oost-Bloklanden op elkaar stemmen.

Wat ik wel spijtig vind is dat Ishtar hun etnische look van de voorrondes laten vallen hebben om “modern” over te komen.  De zangeres droeg een spuuglelijke circustent waarin haar gat keidik leek, terwijl ze in de voorrondes nog zo’n prachtig schoon kleedje droeg.  De achtergrondzangeressen die ook een aanzienlijk deel van het lied uitmaken, werden naar de achtergrond gedrongen met iets blinkends zwart, vreselijk.  En wat deden die minuscule zwarte hoedjes op hun hoofd?

De act werd ook totaal niet goed in beeld gebracht.  Je krijgt bijna alleen maar een overzichtsbeeld van de scene, en praktisch geen close-ups van de zangeres en haar interactie met de andere muzikanten.  Terwijl de charme van Ishtar veel steunde op de magie van Soetkin (want zo noemt de zangeres) met de camera.

Alle geluk dat die schreeuwende kalkoen ook niet door de voorrondes geraakt is, dat zou echt te absurd zijn.

Advertenties

1 reactie so far
Plaats een reactie

Het was wel spijtig. Toen ik ze allemaal zag dacht ik ‘heej zo slecht is belgië toch ook weer niet’. En dan nog niet door de halve finale raken. Die van ons zong tenminste niet vals :d

Reactie door kally
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: