Jemmon Foe


Sex in the city
juni 28, 2008, 12:50 am
Filed under: Uncategorized

Het leven zoals het is in Sex in the city:

Je bent single en op zoek.  Je gaat naar een feestje in een fantastische cocktaildress en maakt oogcontact met een schone gast.  De schone gast lacht terug en komt op je af.   Hij biedt je een drankje aan, en voor je het weet zit je in een fantastische babbel.  Hij trakteert je op een etentje, en na veel lachen en subtiel door het haar strijken wandelt hij je naar huis.  Je gaat wat dichter staan, en houdt je hoofd een beetje schuin, en de gast kust je vol passie op de mond.  Je trekt het me naar binnen, alwaar hete sex plaatsvindt. Hij blijft slapen, en de volgende morgen wordt je wakker in de armen van je Adonis, en je beseft dat je hem graag ziet.

Het leven zoals het is in de normale wereld:

Je bent single en op zoek. Je gaat naar een fuif in een jeans met een mooi topje.  Je maakt oogcontact met een schone gast.  Je maakt nog eens oogcontact met de schone gast.  Wegens geen reactie ga je zelf maar naar hem toe.  Je danst subtiel wat in zijn buurt en zoekt wanhopig naar iets zinnigs om het gesprek te openen.  Je schreeuwt de grootste onzin in zijn oor en bent al blij als hij het verstaat.  Je gaat je eigen drank gaan halen.  Een slow wordt gedraaid, en je kijkt eens goed naar de jongen van “wanneer gaat ge mij nu eindelijk vastpakken?”.  Een andere jongen neemt u vast voor de slow.  Je blijft Hem aankijken.  Een tweede slow wordt gedraaid.  De blik heeft nu wel resultaat.  Je slowt innig.  Na de slow slaag je erin om de gast naar buiten te slepen om wat te babbelen.  Je hebt een aangename babbel met veel lachen en subtiel door het haar strijken. Je zegt dat je moe bent en gaat gaan slapen.  Je gaat wat dichter staan, houdt je hoofd wat schuin en biedt hem duidelijk je kaak aan.  Hij zegt “slaapwel”, en gaat weer naar binnen.

Advertenties

3 reacties so far
Plaats een reactie

:D

Reactie door jeronimo

Als het echte leven was zoals in die soap, zou niemand nog kijken maar zich vollop in zijn eigen fantastisch leven storten, toch?

Reactie door Stijn

Oh, bummer. Minder subtiel zijn, volgende keer :-)

Reactie door Tom
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: